Prezervative!? Momentul penibil pe care a trebuit să-l înfrunte Kate Middleton

05 Apr 2019

Agreată și simpatizată de majoritatea britanicilor, Ducesa de Cambridge, este o reprezentantă elegantă și grațioasă a monarhiei constituționale, dar, chiar și ea a fost nevoită să treacă prin situaţii jenante...

  • Prezervative!? Momentul penibil pe care a trebuit să-l înfrunte Kate Middleton

Evenimentul s-a întâmplat înainte să de-a deveni soția Prințului William. Imediat după absolvirea liceului, Kate se angajase, pe perioada verii, în portul turistic din Southampton. Rolul său era să-i întâmpine pe turiști la urcarea la bordul iahtului şi să susţină cursuri de prim ajutor.

În timpul unui astfel de curs, colegii lui Kate i-au făcut o farsă, și au pus mai multe prezervative într-o vestă de salvare, pe care urma să o folosească. Aşa se face că atunci când a deschis vesta de salvare, prezervativele s-au răspândit pe jos, în fața turiștilor. Firesc, Kate a fost extrem de jenată de incident și s-a supărat teribil.

Incidentul a fost relatat de jurnalista Katie Nicholl, care a declarat că deși inițial Ducesa de Cambridge a fost extrem de rușinată și şi-a pierdut cumpătu, a reușit să ducă până la capăt demonstrația. 

”Când a tras de declanşator, vesta s-a umflat şi o groază de prezervative a picat. Era îngrozită şi ruşinată. A luat totul mai în serios decât ar fi trebuit, dar nu a cedat. Era furioasă la început, dar s-a liniştit. Nu-mi amintesc să se fi răzbunat pe ei.”

SHARE