Irina Rimes, despre Tudor Chirilă: 'Un băieţel câteodată frustrat'

13 Ian 2019

În cel mai recent sezon de Vocea României, relația dintre Irina Rimes și Tudor Chirilă a fost una extrem de țepoasă, alimentată de timiditatea ei, aflată pentru prima dată într-un spectacol care cere spontaneitate în reacții, și de arhisuficiența nascisistă a lui...

  • Irina Rimes, despre Tudor Chirilă: 'Un băieţel câteodată frustrat'

Într-un interviu acordat life.ro, micuța Rimes spune franc despre cum îl vede ea pe Chirilă, negând că șicanele și înțepăturile pe care le aveau nu erau declanșate de scenariștii show-ului, ci pur și simplu de o anumită incompatibilitate între caracterele lor.

”Tudor Chirilă este un foarte bun actor, un artist minunat cred eu, un om cu foarte multe valori frumoase educate de părinţii lui, un copil în suflet, un băieţel câteodată frustrat, dar cine dintre noi nu e frustrat?”. (...)

”Poate pentru că era mai aproape sau… nu ştiu. Unii oameni se potrivesc după caractere sau nu se potrivesc. Eu încă nu-mi dau seama dacă ne potrivim foarte mult sau nu ne potrivim deloc. E clar că este un om cu care îmi permit un anumit comportament. Şi invers, pentru că el şi-a permis. Iar eu nu am avut altă soluţie decît să dau replica sau să tac din gură. Uneori tăceam din respect”, a spus Irina Rimes.

SHARE