Ilie Năstase, cuceritorul: Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?

12 Feb 2019

După ce s-a extras din mariajul cu năbădăi pe care l-a avut alături de Brigitte Sfăt, ajuns la 72 de ani, Ilie Năstase simte adolecentin fiorii dragostei pentru o femeie mai tânără cu 30 de ani decât el, Ioana Simion.  

  • Ilie Năstase, cuceritorul: Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?

După jumătate de an de relație, ce s-ar putea concretiza într-o nouă căsătorie, Năstase a povestit cum a reușit să o cucerească pe brunetă, declarându-se cucerit din primul moment în care a văzut-o pe Ioana.

"Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mișca bine (...) Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul și i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnișoarei de acolo?

La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face așa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece.

Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu! Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?", a povestit Ilie Năstase la ProTV.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit cu fotomodelul brazilian Dominique Grazia (1972-1982), actrița americană Alexandra King (1984-2003), Amalia Teodosescu (2004-2010) și Brigitte Sfăt (2013-2018).

SHARE