Huidu nu crede în psiholog! 'Eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, și mă pui să fac chestii din plastilină?'

06 Feb 2019

Într-un interviu acordat revistei Avantaje, Șerban Huidu consideră că psihologia este un moft al societății actuale și că a reușit să se liniștească, să-și accepte situația și să facă față valului de critici ce s-au abătut asupra lui după ce a fost găsit vinovat de producerea unui accident soldat cu victime, doar prin forțe proprii.

  • Huidu nu crede în psiholog! 'Eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, și mă pui să fac chestii din plastilină?'

“Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societății moderne. Ele în realitate nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, dar poate că e doar ideea mea, poate că eu am fost suficient de tare să ma recuperez singur. Eu cred în continuare că e un moft.

După accidentul rutier pe care l-am avut în care eu trebuia să fac pace în primul rând cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel și m-a pus să fac niște chestii din pastilină. Poate așa o fi fost învățată, poate era o metodă, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic.

Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină? Nu am făcut nimic din plastilină, am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă.”, a spus Șerban Huidu în interviul acordat revistei Avantaje.

De asemenea, cu aceeași ocazie, Huidu se declară a fi o persoană credincioasă, aducând ca argument în favoarea acestei opinii o întâmplare petrecută într-un alt moment dificil din viața sa, accidentul la schi petrecut în Austria.

“Nu am fost niciodată un habotnic, dar există în viața asta niște lucruri pe care nu le putem explica. Cum e aia cu atomii, cum e aia cu evoluția speciilor care nu se pot, cel puțin până acum, explica. Există niște coincidențe care fac diferența. Prefer să cred că ele, coincidențele de genul ăsta, sunt orchestrate de cineva mai presus de noi.

Aveam un câine lup în București, când am intrat în comă în Austria, în ziua aia a murit. În ziua aia, la ora aia. S-a băgat înainte, a venit tanti cu coasa și s-a băgat cățelul înainte, probabil, nu știu, e o explicație tâmpită, dar asta e singura care mi-a venit în cap.”, a mai mărturisit Șerban Huidu, în interviul “Lifestyle sănătos”.

SHARE