Gina Pistol, însărcinată. Un secret pe care nu-l mai știu doar apropiații...

19 Aug 2020 | scris de Anca Koller

Ajunsă la 38 de ani, Gina Pistol se pregătește să devină mamă. Cu aceeași ocazie, Smiley e în pregătiri pentru a fi tată. Cel puțin așa informează tabloidele de pe malul Dâmboviței, care citează surse apropiate cuplului...

  • Gina Pistol, însărcinată. Un secret pe care nu-l mai știu doar apropiații...

“Acest secret îl știu doar câțiva apropiați”, titrează tabloidele care împart vestea, menționând că viitorii părinți ar fi dorit ca aceasta să se afle cât mai târziu, fără să țină cont de gura slobodă a celor care cunoșteau acest lucru.

Sursele citate mai menționează că Smiley, Andrei Tiberiu Maria, în buletin, a fost extrem de emoționat când iubita lui i-a dat vestea că au fost binecuvântați cu un copil.

“Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.

Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie.

În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat câțiva apropiați ai cuplului pentru publicația Ciao.ro.

Aceeași apropiați au dezvăluit că Gina Pistol va deveni mamă anul viitor. 

SHARE