Ce studii are Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii 'Asia Express'?

14 Feb 2019

Mereu frumoasă, cu o prezența de spirit deosebită, cariera în televiziune a Ginei Pistol este în continuă ascensiune, fiind “liderul” cuplurilor din emisiunea “Asia Express”, emisiune produsă și difuzată de Antena 1. La finalul emisiunii Gina le spunea concurentilor: "Sunt mandra de voi!"...

  • Ce studii are Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii 'Asia Express'?

Se spune mereu că, dacă ai carte, ai parte, însă regulă are și excepții. Dacă renumiții prezentatori din România au fie o diplomă universitară de studii, fie au reușit să absolve măcar câțiva ani de facultate, Gina Pistol este printre puținele femei care au reușit să răzbească “pe sticlă” cu o modestă Școală de Arte și Meserii.

Provenind dintr-o familie din Rosiorii de Vede, Teleorman – județ pepinieră pentru persoane publice -  în care banii nu erau niciodată suficienți, Gina s-a angajat în orașul natal ca vânzătoare. Având aspirații mari, ea a venit în Capitală, unde a ocupat un post similar, doar că într-un magazin frecventat de persoane publice.

Primii pași în show-biz i-a făcut pozând nud pentru Playboy, acea ediției bucurându-se de aprecierea publicului masculin. O dată pornită pe acest drum, Gina s-a orientat spre cariera de model, pozând pentru diverși designeri, cale de lansare spre televiziuni.

De curând, invitată în emisiunea “Xtra Night Show”, la Antena 1, fiind abordat și subiectul relației ei cu Smiley, Gina a declarat: “Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: „Săraca de Gina”. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc…”

SHARE