Gabi Tamaș, încă o beție în Israel: ”Mi s-a pus o pastilă în pahar!”

14 Mai 2019

Corespondentul din Israel al Gazetei Sporturilor relatează că Gabi Tamaș s-ar fi îmbătat la o petrecere a unui om de afaceri, organizată cu prilejul Zilei Israelului.

  • Gabi Tamaș, încă o beție în Israel: ”Mi s-a pus o pastilă în pahar!”

Sursa citată susține că Tamaș, fundașul lui Hapoel Haifa, după ce s-a îmbătat, l-ar fi sunat pe patronul clubului, Ioav Katz, și i s-ar fi adresat în termeni foarte duri. Katz a fost șocat de atitudinea românului.

Tamaș s-ar fi apărat motivând că o persoană prezentă la petrecere i-ar fi pus în paharul din care bea o substanță, tocmai cu scopul de a-l instiga împotriva patronuluii clubului  

Patronul a avut o intervenție telefonică la sportul Sport 1 din Israel și a confirmat incidentul: ”Tamaș mi-a spus că i s-a pus o pastilă specială în alcool. E foarte bun ca jucător, ca om, dar are probleme și mă gândesc să-l trimit la tratament pentru a-l ajuta!”. 

Gabi Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu

Tamaș a aflat că începând de miercuri, 15 mai, va face muncă în folosul comunității timp de două luni la Spitalul Rambam din Haifa, unde va fi totuși monitorizat de un reprezentant al autorităților. El va munci în cadrul spitalului timp de 5 zile pe săptămână. 

Tamaș nu va mai avea voie să conducă 4 ani în Israel și, în cazul în care va fi recidivist, va fi trimis la pușcărie 6 luni, după isprava avută.

SHARE