Ştefan Bănică Jr. a avut un frate vitreg, dispărut într-un teribil accident de maşină

04 Feb 2019

Cu charismă și lipici, cu apariții rare pe scena muzicală - de două ori pe an, în preajma Crăciunului și a Mărțișorului - Ștefan Bănică Jr. a avut știința de a-și construi cariera fără să se epuizeze, fiind unul dintre puținii artiști care umplu sălile în care concertează. 

  • Ştefan Bănică Jr. a avut un frate vitreg, dispărut într-un teribil accident de maşină

Probabil că tocmai această expunere limitată face să se vorbească mai puțin de el în tabloide, unde ce-a mai recentă apariție menționează că va deveni tată pentru a treia oară. Dar asta nu înseamnă că nu este un obiectiv vizat și cercetat.

Cotidianul Libertatea readuce în atenție faptul că Ștefan Bănică Jr. a mai avut un frate, vitreg, Alexandru Silviu, din relația tatălui său cu cea de-a doua sa soție.

Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică erau frați vitregi, primul, rod al relației cu jurnalista Sanda Lițeanu, cel de-al doilea, alături de cea de-a doua soție a acestuia .

Pe cei doi îi despărţeau aproape zece ani, iar Alexandru și-a pierdut viața într-un accident rutier provocat de prietenul său cel mai bun, care a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea și care a supraviețuit.

Alexandru, fratele lui Ștefan Bănică Jr., este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde odihnește și tatăl lor, care s-a stins din viață în anul 1995.

SHARE