Florin Piersic, despre relația cu Angela Similea: Într-un amor nebun, ne șicanam, ne pipăiam, până ne-am cuplat de tot

18 Dec 2018

Florin Piersic a recunoscut, în cele din urmă, ceea ce toată lumea bănuia - că a avut o idilă cu Angela Similea.

  • Florin Piersic, despre relația cu Angela Similea: Într-un amor nebun, ne șicanam, ne pipăiam, până ne-am cuplat de tot

“Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. 

La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o "lipitură" în toată regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a declarat Piersic pentru wowbiz.ro.

La vremea respectivă, Piersic era căsătorit cu Ana Szeles şi, probabil, din acest motiv, relatia lor a fost ţinută secretă.

De altfel, Ana Szeles a recunoscut că știa despre relație. “Am suferit foarte mult atunci, sigur că am suferit, știam că ei sunt împreuna. Ceea ce am avut de vorbit, am vorbit cu Florin, ce puteam eu să vorbesc cu Angela? N-am avut ce vorbi cu ea! Însă acest lucru, mi-a ridicat mari semne de întrebare despre viitorul căsniciei noastre. Divorțul a venit mult mai tarziu…”, a declarat Szeles.

SHARE