Flavio Briatore, despre viitorul fiului său: Să meargă la universitate? Nu văd rostul! Nu mi se pare de folos o diplomă

10 Ian 2019

Destinul l-a purtat pe Flavio Briatore pe un traseu extrem de spectaculos, de la statutul de vânzător de polițe de asigurări sau manager al unui local, la cel al magnatului, cu peste 200 de milioane de euro în conturi.

  • Flavio Briatore, despre viitorul fiului său: Să meargă la universitate? Nu văd rostul! Nu mi se pare de folos o diplomă

Fostul manager al mai multor echipe de Formula 1, Briatore, a fost forțat să se retragă din activitate, în urma unor suspiciuni cu privire la aranjarea rezultatelor unei curse desfășurată la Singapore.

În 2008, după mai multe relații amoroase cu celebrități din lumea modei, printre care și Naomi Campbell, Briatore s-a așezat la casa lui, căsătorindu-se cu modelul Elisabetta Gregoraci, fiul lor, Falco Nathan, venind pe lume doi ani mai târziu, în 2010.

În urmă cu câteva zile, Briatore a acordat un interviu publicației italiene Oggi, în care a dezvăluit ce planuri de viitor i-a rezervat fiului său.

”Falco știe că la 14 ani va merge la colegiu, în Elveția. Apoi, după ce își va lua diploma, va lucra cu mine.

Dacă ar vrea să meargă la universitate? Nu văd care ar fi motivul: eu voi fi cel care îl va forma…

Mie nu mi se pare de folos o diplomă, îmi este de folos cineva care să ducă mai departe ceea ce am construit. Dacă am nevoie de un contabil sau de un avocat, apelez la unul și îi plătesc serviciile.

Știe că va avea o mare responsabilitate. Eu îl cresc arătându-i cât de importantă este o echipă bună. Dacă lucrezi bine, ești plătit bine, dacă nu, nu. E meritocrație și nimic mai mult”, a declarat omul de afaceri italian.


 

SHARE