Eurovision. Elena Cârstea: Domnișoara Peony cântă ca pantofii mei!

19 Feb 2019

Nici viața pe tărâm american și nici cetățenia recent dobândită n-au reușit s-o schimbe pe Elena Cârstea, e la fel de directă, și în exprimare și în comportament, fix la fel ca în momentul în care pe vremuri i-a dat un brânci în piscină Andreei Bălan, în direct, la o emisiune tv.

  • Eurovision. Elena Cârstea: Domnișoara Peony cântă ca pantofii mei!

Ocazia de-a aprecia din plin spiritul critic al Elenei Cârstea a fost furnizată de recent încheiata selecție națională a melodiei care urmează să reprezinte România la Eurovision, în finala de la Tel-Aviv. eveniment care a declanșat un adevărat scandal în media, pe rețelele de socializare, în mijloacele de transport în comun, la cozi.

Elena Cârstea a comentat pe Facebook alegerea făcută nu de majoritatea telespectatorilor TVR, ci de un juriu, și după cum a dat a spune gura lumii, în special de doi membrii ai săi, cu o anumită orientare sexuală....

"Mă bucur că nu sunt în România, ca să vă zic de drag. Dacă nici Laura Bretan nu a putut reprezenta România cu vocea ei minunată, apăi lăsați-vă de muzică. Domnișoara Peony cântă ca pantofii mei. Să fiți de râs și închei cu vorba mea celebră, să nu pierdem nicio ocazie să ne facem de c…t”, a scris într-un stil foarte personal Elena Cârstea pe Facebook. 

Și, n-am putea să nu-i dăm dreptate, nu?

SHARE