Dustin Hoffman, prădător sexual la Hollywood: La mic-dejun? Un ou fiert tare și un clitoris moale!

12 Apr 2019

E clar, sexualitatea Hollywood-ului este pe ducă, în curând toată industria filmului se va călugări, abstinența sexuală urmând să înflorească pe locurile în care dezmățul și orgiile își făceau de cap. Revoluția sexuală, începută de tinerii hipioți ai anilor 60, își va da obștescul sfârșit în același loc din care a izbucnit.

  • Dustin Hoffman, prădător sexual la Hollywood: La mic-dejun? Un ou fiert tare și un clitoris moale!

Nu ultimul, dar cel din urmă nume celebru apărut pe lista agresorilor sexuali ai Hollywood-ului este Dustin Hoffman, numit chiar ”prădător” de acuzatoarea sa, o scriitoare, ce pretinde că a fost hărțuită de actor în 1985, în timpul filmărilor la ”Moartea unui comis-voiajor”, scrie The Independent.

Poate dăm cu piatra într-o nevinovată, dar chiar ai nevoie de 32 de ani să realizezi că ai fost agresată sexual sau e și puțină goană după notorietate, după succes, după bani?

În 1985, Ana Graham Hunter avea 17 ani în momentul în care s-a angajat voluntar în echipa de filmare.

”Mi-a cerut să-i fac un masaj la picioare, în chiar prima mea zi de muncă, I l-am făcut. Era evident deschis și flirta cu mine, m-a apucat de fund și vorbea despre sex cu mine sau în prezența mea. Într-o dimineață, atunci când m-am dus în cabina în care se schimba, pentru a lua comanda pentru micul dejun. S-a uitat la mine cu un zâmbet malițios și mi-a spus că-și dorește un ou bine fiert și... un clitoris, moale. Cei din jur au izbucnit în râs. Am părăsit cabina mută, fără replică, apoi m-am dus la baie și am plâns”, rememorează scriitoarea evenimentele, într-un editorial găzduit de The Hollywood Reporter.

Tânăra chiar a consemnat într-un jurnal secvențe din zilele trăite alături de Hoffman, și se pare că la vremea aceea aprecia atenția actorului - ”Astăzi, pe când mergeam cu Dustin în limuzina sa, mi-a atins fundul de patru ori. L-am lovit de fiecare dată, tare, și i-am spus că este un bătrân libidinos”

”La 49 de ani am înțeles cu adevărat ceea ce mi-a făcut Dustin Hoffman, un comportament care se înscrie într-un tipar pe care femeile l-au trăit la Hollywood. Era un prădător, iar eu un copil, și consider că a fost o hărțuire sexuală”, concluzionează, la finalul editorialului său, Ana Graham Hunter.

”Manifest cel mai adânc respect pentru toate femeile și mă simt teribil atunci când mă gândesc că aș fi putut să o pun într-o situație inconfortabilă. Îmi pare rău, acest comportament nu reflectă cu adevărat personalitatea mea”, a fost răspunsul lui Dustin Hoffman la acuzațiile aduse, într-o declarație publică.

SHARE