Romantism social-democrat. Dragnea o anunţă la miting  pe Irina Tănase c-o ia de nevastă. Cui i-a cerut să le fie nași

12 Apr 2019

După ce tot băteau clopotele de nuntă de ceva vreme, Liviu Dragnea a anunțat că urmează să renunțe din nou la burlăcie, tocmai în timpul mitingului social-democrat de la Craiova. Bine, precizând că dacă destinul nu-i va fi rocambolesc și-n loc de verighetă va primi cătușe... 

  • Romantism social-democrat. Dragnea o anunţă la miting  pe Irina Tănase c-o ia de nevastă. Cui i-a cerut să le fie nași

La finalul discursului susținut la mitingul de la Craiova, Liviu Dragnea le-a cerut public lui Claudiu Manda şi Olguţei Vasilescu să le fie naşi lui şi partenerei sale, Irina Tănase.

”Claudiu este un tânăr la care eu ţin foarte mult. Am vrut ca acest miting să fie în Craiova din mai multe motive. Datorită Olguţei, datorită dragostei mele pentru acest oraş şi nu vreau să nu uitaţi că stadionul l-am făcut eu împreună cu Olguţa. Pentru a mă vedea cu cetăţenii de aici, din Dolj, cu primarii, dar mai ales pentru că am mare încredere în Claudiu.

E un tânăr care de-abia a început să spună ceva în politica românească. Cred că la Bruxelles va fi unul dintre cei mai importanţi europarlamentari, un om care are experienţă, un om care are curaj, un om care e patriot şi un om care mai are un merit: a convins-o pe Olguţa să se mărite cu el.

Îi iubesc pe amândoi şi dacă cumva - să nu se supere Irina -, dacă o să mă lase ăştia în pace şi o să fie ce-o să fie, aici, în faţa oltenilor, îi rog să-mi fie naşi”, a spus Dragnea.

”Îi spun domnului preşedinte Dragnea: grăbiţi-vă, că suntem de acord”, a răspuns Claudiu Manda.
 
Așa că social-democrații olteni au venit ca la miting, ș-au plecat așteptând nu alegerile, ci o nuntă!

SHARE