Doctorul Mihai Stoenescu si-a luat inima in dinti si s-a casatorit civil cu Alina Puscas

14 Oct 2019

Toti cei care s-au casatorit stiu ca exista o ordine fireasca a efectuarii casatoriei: la biserica, pentru ceremonia religioasa, trebuie sa aduci obligatoriu actul de casatorie civila. Dupa spusele ei, Alina Puscas s-a maritat civil la cativa ani dupa sluba religioasa. 

  • Doctorul Mihai Stoenescu si-a luat inima in dinti si s-a casatorit civil cu Alina Puscas
  • Doctorul Mihai Stoenescu si-a luat inima in dinti si s-a casatorit civil cu Alina Puscas

Se crede insa ca, mai degraba, cineva a vrut sa inchida gura lumii acum trei ani, nu putini fiind cei care credeau ca doctorul nu se va insura niciodata: medic tanar, atragator, instarit,  Mihai Stoenescu era o “reduta” greu de cucerit de fetele care visau sa aiba un camin cu el. Se pare ca nici Alinei Puscas nu i-a fost usor de la inceput, chiar daca este si frumoasa, si vedeta. Cert este ca el, cand a cunoscut-o pe Alina, dar si ceva timp dupa aceea, avea o relatie cu inca o tanara, cu care locuia impreuna, si la care nu voia sa renunte, invocand diverse motive.

Disperata, mama deja a unui copil, probabil Alina a vrut sa reduca la tacere totala “concurenta”,  relatand atunci ca s-a casatorit religios, desi, probabil,  a fost vorba doar de ceremonia de logodna. 

Si, ca in toate povestile frumoase, finalul este fericit: dupa ce a devenit tata de trei ori, stomatologul Mihai Stoenescu si-a luat inima in dinti si a mers cu Alina la Oficiul Starii Civile, pentru a oficializa relatia.

Ceremonia de logodna a avut loc acum doi ani, odata cu botezul primei fetite. Actrita, prezentatoare, alaturi de Cosmin Selesi, a show-ului “Te cunosc de undeva”, a sustinut ca nu avea habar ca doctorul Stoenescu vorbise cu preotul sa oficieze si slujba religioasa pentru cei doi tineri parinti.

„La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am ştiut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână şi m-am trezit cu preotul care spunea în faţa tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului şi a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai şi am spus: “E pe bune? Vorbeşti serios?” Şi, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, declara Alina în urmă cu doi ani.

SHARE