Dieta oloproteică. Amalia Nastase a slabit 20 de kilograme. Cum arată acum

05 Iun 2019

Amalia Nastase a slabit 20 de kg pana in clipa de fata si nu se opreste aici. Inca de la inceput, cand a inceput dieta oloproteică, ea a declarat ca doreste sa slabeasca 30 de kilograme.

  • Dieta oloproteică. Amalia Nastase a slabit 20 de kilograme. Cum arată acum
  • Dieta oloproteică. Amalia Nastase a slabit 20 de kilograme. Cum arată acum

Vedeta vrea sa mai dea jos, momentan, inca 10 kg. Amalia Nastase a slabit 12 kilograme, in prima luna, sub supravegherea medicilor cu cu dieta oleoproteica. Vedeta sustine ca mai are de dat jos 20 de kg. Dar nu ar trebui sa se grabeasca daca nu cumva vrea ca trupul ei sa fie brazdat de vergeturi.

„Am ţinut o dietă cu un doctor italian. Mi-a făcut un stil de a mânca pe care nu-l aveam. Continui. Nu am terminat. Mai am cel puţin 10 kilograme de slăbit. Sunt foarte fericită… Şi foarte multe renunţă… Uite că există o şansă. Aveam 30 de kilograme în plus”, a declarat Amalia Năstase la Antena Stars. Vedeta susţine că ajunsese să cântărească 90 de kilograme şi nu se simţea deloc bine. Acum, toate lucrurile se îndreaptă, iar ea e mândră de silueta ei, scrie spynews.ro.

"În ultimii 4 ani am pus 30 de kg. Nu a fost de la sarcină... Probabil că mi s-a încetinit metabolismul, eu am mâncat la fel, nu puteam să mă abţin. Vrei zahăr şi după sărat...Dacă reuşeşti să stai 2 săptămâni fără zahăr după eşti alt om, te chinui puţin şi după aia ţi-e bine", a mai spus Amalia Năstase.

Fosta sotie a lui Ilie Nastase a fost prima pacienta a doctorului italian care a implementat dieta oleoproteica in Romania, la o clinica a celebrului doctor Constantin Stan. Dupa prima luna, ea declara:

„Mai am de slăbit. Nu vreau să-mi cumpăr haine deocamdată. Siluetă o să fie peste câteva luni, nu acum. Sunt în a 31-a zi de dietă. M-am disciplinat și mi-am dat seama că nu a murit nimeni mâncând mai puțin.

Iau suplimente multe, vitamine, dozate în funcție de greutate, de analizele făcute înainte. Mie, în timpul ăsta, nu mi-a fost foame sau poftă de ceva, să zic dacă nu mănânc asta, eu mor. Nu am simțit pofte, datorită suplimentelor pe care le au. Mâine se termină cura, o să-mi dea ceva de întreținere.

Am slăbit 12 kilograme, dar mai am de dat jos vreo 20. Dieta asta o ții ca să-ți pornești metabolismul. La prânz mănânc carne la grătar cu legume, pește de orice fel, fructe de mare. Pot să mănânc și ceafă de porc. 180 de grame – e foarte mult. Plus 200 de grame de salată.

Medicul zice că trebuie să mănânci tot. O masă pe zi și două shake-uri de proteine. Nu e ușor. Totul trebuie să devină un stil de viață. Eu miros tot ce mănâncă ceilalți! Așa îmi trece pofta”.

 

SHARE