Cum a descoperit fiica cea mică a lui Brigitte, când avea nouă ani, relația mamei sale cu colegul Emmanuel Macron

29 Ian 2019

”Brigitte Macron: A French Novel“, un documentar plin de dezvăluiri despre toate momentele importante din povestea de dragoste a lui Brigite şi-a lui Emmanuel, la împlinirea unui an de când cuplul prezidențial francez s-a instalat la Palatul Elysée.

  • Cum a descoperit fiica cea mică a lui Brigitte, când avea nouă ani, relația mamei sale cu colegul Emmanuel Macron

În cadrul documentarului, fiica cea mică a lui Brigitte, Tiphaine Auzière, în vârstă de 34 de ani, vorbește pentru prima dată public despre idila mamei sale cu preşedintele francez Emmanuel Macron.

Tiphaine avea nouă ani când mama ei s-a îndrăgosit de puștanul de doar 15 ani, care îi era elev.

A auzit pentru prima dată despre relaţia lor când sora sa mai mare, Laurence, care era colegă de clasă cu Macron, a venit acasă de la şcoală spunând: ”Mami, există un băiat nebun în clasa noastră, care ştie totul despre tot“.

”Erau foarte îndrăgostiţi, iar lucrurile erau mai mult decât evidente între ei“, a mai spus Tiphaine, care este de profesie avocat.

Tiphaine mai mărturisește că raspunsul mamei sale atunci când părinţii lui Emmanuel i-au interzis lui Brigitte să aibă o relaţie cu fiul lor până nu împlineşte 18 ani, a fost - ”Nu vă pot promite nimic“.

Tot pe atunci, soţul ei și tatăl celor trei copii, bancherul Andre-Louis Auzière, a părăsit reşedinţa familiei şi s-a mutat în Lille, după ce a aflat că soţia sa are o aventură cu un coleg de clasă de-al fiicei lor.

Pe lângă Tiphaine, Brigitte mai are încă doi copii cu fostul soţ: Laurence Auzière-Jourdan (41 de ani) şi Sébastien Auzière (43 de ani).

Emmanuel a terminat şcoala la Paris, iar perechea a ţinut legătura timp de 13 ani. Cuplul s-a căsătorit în 2007, la un an după ce Brigitte a divorţat de André-Louis Auzière.

SHARE