Despre gelozie, cu Andreea Berecleanu, Constantin Stan și sânii femeilor

26 Feb 2019

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru life.ro, medicul Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu, a fost întrebat dacă  după ce a operat atâția sâni de-a lungul timpului mai are curiozitatea și plăcerea de a-i atinge fără să se gândească la operații.

  • Despre gelozie, cu Andreea Berecleanu, Constantin Stan și sânii femeilor

”Da, fiindcă pot să mă detaşez de medicul din mine atunci când sunt lângă femeia iubită… Sânii fac parte din ”magia” femeii şi nimic nu poate egala magia pe care femeia ţi-o oferă. Dar trebuie să mai am şi timp să trăiesc clipele astea în afara cabinetului… Am lângă mine o femeie, Andreea Berecleanu, pentru care îmi fac timp”, a răspuns el.

Chestionat cu privire la gelozia pe care ar putea-o manifesta soția sa, prin prisma faptului că întâlnește o mulțime de femei zilnic, datorită meseriei pe care o are, Constantin Stan a declarat:

"Dar asta e meseria mea, e viaţa mea. Sunt două lucruri complet diferite… Eu aşa le văd! Poate femeia care îşi doreşte ca bărbatul să fie numai al ei, ar putea să simtă aşa ceva, dar nu e cazul Andreei. Poate doar câteodată o face aşa, ca să testeze…".

Pe aceeași temă, Andreea Berecleanu a comentat :

"Nu sunt geloasă pe profesia lui, sunt geloasă pe pasiunea lui pentru aceasta profesie! Ştii, eu am mulţi prieteni medici. Unul dintre ei este ginecolog. E mai mult decât a vedea exteriorul sau goliciunea, aşa cum spui. El vede interiorul, partea cea mai intimă a unei femei. Am avut cu el o discuţie pe tema asta şi m-am lămurit. Este ca şi cum ar fi stomatolog sau internist.

Dar, ca în orice meserie, nu toţi respectă regulile scrise şi nescrise. Unii sunt preocupaţi de actul medical, masculul din ei acţionează doar în afara halatului alb. Alţii, probabil, aleg această cale mai facilă. Depinde şi de femei, bineînţeles.

Soţul meu este preocupat de intervenţie, de rezultat, de discuţia prealabilă în vederea operaţiei, de mecanismele psihologice care au dus la această alegere, e o meserie complexă, iar el este 100% profesionist”.

Andreea și-a reamintit și despre momentul în care a fost cerută de soție.

"M-a cerut în urmă cu aproape 5 ani, la începutul relaţiei noastre. De mai multe ori, în toate felurile, privindu-mă în ochi. Nu i-am spus niciodată nu, doar am amânat momentul nunţii noastre. Am ţinut cont de copiii mei, am vrut să fie ei siguri că eu fac cea mai bună alegere şi să treacă suficient timp de la separarea de tatăl lor. Când i-am anunţat anul trecut că urmează să ne căsătorim, au fost extrem de bucuroşi. Primul lucru pe care l-au întrebat a fost "cum ne îmbrăcam?” şi "cine va cânta?””.

SHARE