Deși nu voiam să știm, Antonia ne spune: 'Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, în sufrageria lui'

10 Feb 2019

Mda, calitatea de persoană recunoscută de trecători pe stradă te pune într-o poziție ingrată. Pentru că întâi măgulește, apoi pervertește, și crează dependență, într-un fel, e cam la fel cu numărul de like-uri primite de o postare făcută pe contul de Facebook...

  • Deși nu voiam să știm, Antonia ne spune: 'Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, în sufrageria lui'

În criză de subiecte și de motive temeinice pentru a mai impresiona, Antonia a făcut publice amănunte pe care orice om cu ceva respect de sine le nu le discută în gura mare, preferând discreția.

Deci, dacă și-a dorit, să aflăm ce spune Antonia despre sex, cu și fără Velea!  

”Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost OK. Aveam 16 ani, nu ştiu cum o să vadă lumea asta.

S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de patru ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant.

Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum. Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede. Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri.

Nu prea am experimentat cu multe. Cea mai lungă perioadă de abstinență? Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex.

Scoate sunete, da, de animal, când are orgasm (despre Alex Velea - N.R.). Mi se pare normal să nu scoţi sunete, mi se pare anormal. Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a povestit Antonia, pentru tabloidul Cancan.

SHARE