O s-o vedem pe Delia alergând după «ia-mă nene!» în "Asia Express”? Ea vrea!

15 Apr 2019

Cel de-al doilea sezon ”Asia Express” i-a plăcut atât de mult Deliei, încât a urmărit fiecare episod cu sufletul la gură, imaginându-și cum ar fi trecut la rândul ei prin probele pe care l-au avut de înfruntat concurenții pe ”Drumul Elefantului”. 

  • O s-o vedem pe Delia alergând după «ia-mă nene!» în "Asia Express”? Ea vrea!

Greutățile întâmpinate, lipsurile și accidentările, n-au descurajat-o, ba dimpotrivă, fiind entuziasmată de faptul că pentru a câștiga îți sunt solicitate toate resursele și calitățile.

Și așa s-a născut ideea de a participa chiar ea la concurs, în sezonul următor ”Asia Express”, dar întâmpină ceva impedimente… 

În primul rând, emisiunea este produsă în perioada în care Delia are programat spectacolul său anual ce se desfășoară la Sala Palatului, dar peste care poate trece, fiind este dispusă să facă un compromis și să schimbe datele spectacolelor, doar pentru a putea participa. 

Și în al doilea rând, și cel mai important, - refuzul soțului ei, Răzvan Munteanu, care se declara și el dornic de aventură și să exploreze culturi și locuri noi, dar nu pentru o perioadă atât de lungă - două luni, cât ar dura filmările - pentru că asta nu ar putea fi chiar benefic pentru afacerilor sale.  

În plus, Robert este de părere că acest ”capriciu” ar da peste cap tot programul de concerte, filmări și alte proiecte ale cântăreței. 

Pentru a încerca să-i schimbe părerea despre acest proiect și ca să-l determine să se gândească serios la acest proiect, Delia l-a dus pe Răzvan în vacanță în Thailanda, unde se bucură de natură și trăiesc precum localnicii.

Probabil că suma potrivită ar elimina orice împotrivire și din partea soțului Deliei, nu? 

SHARE