Dani Oțil, Mihaelei Rădulescu: Îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea. Eram o unealtă!

04 Ian 2019 | scris de Medeea Moldovan

Dani Oțil încă se resimte după relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, care se pare că l-a răvășit precum tsunami-urile plajele insulelor din Pacific. O demonstrează faptul că, deși au trecut ceva ani de la momentul separării, gândurile îi zboară, în funcție de context, tot într-acolo. Astăzi e vorba despre sex...

  • Dani Oțil, Mihaelei Rădulescu:  Îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea. Eram o unealtă!

”Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (…)

Folosesc și Tinder. În vacanțe, nu aici. Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani.  Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil la Antena 1.

Declarația are cumva două sensuri, s-au n-am priceput noi prea bine. Sexul a fost mai bun după, sau era mai bun cu Răduleasca?

Prezentatorul TV a dezvăluit că a trecut și printr-un moment de depresie. ”Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am izbucnit în plâns. Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soția lui și stăteau lângă mine. Când am ieșit pe terasă am auzit că ei se certau.

M-am dus la ei și le-am zis: nu vreau să vă stric circul, dar sincer, există din toate simptomele 5% șanse să mor.  Câinele lui Răzvan îmi coțăia piciorul. Copilul lui Răzvan mă împungea cu o sabie. Îmi ziceam: tu nu poți să mori acum!”, a rememorat Oțil, momentele din 2014, de după despărțirea de Mihaela Rădulescu.

SHARE