Dana Războiu, despre Enoiu: Dezamăgită de felul cum îmbătrânește. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar tot nu e suficient

08 Ian 2019

Din stațiunea exclusivistă Courchevel, locul în care a petrecut alături de soțul său, Bogdan Enoiu, și de cei doi copii, Dana Războiu a împărtășit urmăritorilor contului său de Instagram o parte din dezamăgirile sale ca femeie, soție...

  • Dana Războiu, despre Enoiu: Dezamăgită de felul cum îmbătrânește. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar tot nu e suficient

“A fost o vacanța aproape reusita și asta datorită copiilor mei care îmi umplu viata de bucurie. Pentru rolul de mama dau 100% din sufletul meu și imi iese. Si pentru cel de sotie am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine.

Dragii mei instaprieteni va rog aveți grija cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletul vostru. Dati-le copiilor voștri și nu veți regreta, dar in rest va rog fiți atenți, fiți înțelepți și ascultați-va instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu va pot păcăli instinctul dacă aveți încredere in ce simțiți. Aveți încredere in voi și in instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă sa va cucerească cu orice preț.

Dar pentru ca aici suntem pe Instagram o sa rămân pozitiva, o sa țin pentru mine dezamăgirile și o sa va spun doar ca, deși vacanța s-a terminat, noi trei ramanem nedespărțiți și puternici împreuna. Fiți înțelepți și, cum zic englezii, true to yourself! #iubire #pace #curaj”, a postat Dana Războiu pe pagina sa de Instagram.

Mesajul, ambiguu, lasă să se audă în mod public reproșurile pe care Dana Războiu i le face lui Enoiu, ceea ce a determinat presa tabloidă să nască idei despre separarea celor doi, care au avut nevoie de clarificări.

“Nu suntem divorţaţi! Ma gândesc la copii și la ce am de făcut ca sa le fie lor bine. Dacă lor le e bine și mie îmi este bine.

Sunt foarte dezamagită de el și de felul în care îmbătrânește. Face 60 de ani și cred că e o vârsta la care ar trebui sa ai mai multă înțelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbați tot nu e suficient, au relații cu femei cu 30 de ani mai tinere.

E o suferința asta pentru mine. Nu spun nimic de mulți ani, dar acum vreau măcar sa fiu lăsată sa-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, a mărturisit Dana Războiu în cadrul unui interviu acordat Antena Stars.

“Îmi repet mereu cele patru cuvinte care au energie pozitivă și în care cred: Pace, Iubire, Curaj şi Dumnezeu. Vă asigur că sunt tot eu, aceeași persoana care iubește adevarul și care crede în onestitate și bun simt”, a mai declarat Dana Războiu.

SHARE