Cum mai arată și cu ce se ocupă Soso, câștigătorul primului show Big Brother

31 Ian 2019

În urmă cu aproape două decenii, românii cu veleități voyeuristice erau atrași de ecranele televizoarelor, fascinați de întâmplările prin care treceau mai mulți tineri de ambele sexe, care se lăsaseră sechestrați voluntar într-o casă pentru o lună de zile, show întrupat sub numele de Big Brother.  

  • Cum mai arată și cu ce se ocupă Soso, câștigătorul primului show Big Brother
  • Cum mai arată și cu ce se ocupă Soso, câștigătorul primului show Big Brother

Premiul câștigătorului Big Brother - 50.000 de euro, iar primul cetățean care s-a bucurat de acești bani chiar la prima ediție, în 2003, a fost Sorin Fișteag, Soso, pe numele de scenă.

Ajuns la 37 de ani, Soso locuiește de mai mulți ani în afara țării. El s-a stabilit în Germania, unde profesează meseria pentru care s-a pregătit – cea de medic specialist în medicină internă în orașul Düsseldorf și urmează cursurile pentru o a doua specializare, pneumologie.

În cadrul unui interviu acordat pentru vice.com, Soso face confesiuni despre experiența “Big Brother”.

“Financiar, premiul a fost de 50 000 de dolari. Viața mi-a schimbat-o mai degrabă pe termen scurt, cât m-am bucurat de cele 15 minute de celebritate. Dar cum cariera mea e în medicină, acolo nu te ajută foarte mult în munca cu pacienții.

Aveam 22 de ani, pe care i-am împlinit chiar în casa Big Brother. Pe atunci, banii câștigați însemnau mult. Eram student, dintr-o familie modestă financiar, așadar banii mi-au îmbunătățit considerabil situația financiară. Mi-am luat și un apartament, iar mașină le-am luat doar mamei și fratelui meu, căci eu nu conduceam pe atunci. De restul banilor am trăit câțiva ani buni și am călătorit mult.

Pe atunci fiind un concept nou, reality show-urile erau mult mai relevante. Și pentru că internetul nu era atât de dezvoltat, și pentru că nu existau, în anul 2003, rețele sociale. Era o complet altă lume.

Nu știu exact ce oferte a primit fiecare dintre concurenți, după show. Cert e că, după Big Brother, cu toții aveam un potențial de imagine care putea fi exploatat. Cine a vrut să o facă a făcut-o, cine nu, cum sunt și eu, și-a văzut de drumul său. Cine a vrut să ducă lupta, a dus-o cu succes. Eu m-am concentrat pe medicină, iar acum sunt specialist pe medicină internă în Germania și fac a două specializare pe pneumologie”, a declarat fostul câștigător Big Brother.

SHARE