Cu o investiție de numai 10 euro, un român din Italia a câștigat 50.000

05 Apr 2019

 Nu prea există persoană care să nu jinduiască să fie lovit de noroc și să i se umple măcar portofelul, dacă nu conturile bancare, cotizând intens la diverse afaceri care ar da faliment, daca n-ar fi unii ca ei...

  • Cu o investiție de numai 10 euro, un român din Italia a câștigat 50.000

Și totuși, din când în când, pentru ca visul de-a câștiga bani cu puțin efort să continue, apar cazuri în care cu o fărâmă de bani, unii reușesc să facă bani.

Un român în vârstă de 40 de ani, rezident în Italia, a câștigat 50.000 de euro cu un loz în plic - ”Tutto per tutto” - pe care a dat numai 10 euro.

Roitalianul.com povestește că românul avea obiceiul de-a se opri la tutungeria din Arezzo pentru a cumpăra lozuri de răzuit, așa că probabil a cotizat în mod serios până să-și împlinească visul.

Proprietarul tutungeriei și-a amintit că românul norocos a răzuit lozul chiar acolo, pe loc, iar apoi l-a întrebat: ”Oare o fi adevărat?”. A verificat imediat seria și numărul de pe loz și i s-a certificat că a câștigat într-adevăr cei 50.000 de euro.

E un client care vine des să-și încerce norocul la lozuri de răzuit. Nu-i venea să creadă, apoi am controlat pe computer și era adevărat. Câștigătorul este un bărbat român de 40 de ani. Este un bărbat tăcut și rezervat, dar acum era de neoprit. ”Scot banii, mă întorc și îți fac un cadou”, i-a promis românul celui de la care a cumpărat lozul câștigător””, a povestit proprietarul tutungeriei.

SHARE