Codrin Ștefănescu bate clopotele de nuntă! Irina Tănase va deveni 'cât de curând' soția lui Liviu Dragnea

04 Ian 2019

În calitatea sa de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, simte fiorii partidului prin fiece por. Asta l-a și făcut să declare joi seară, la B1 TV, că Irina Tănase va deveni ”cât de curând” doamna Dragnea, în ciuda faptului că-i despart 30 de ani, s-au poate tocmai d-aia...

  • Codrin Ștefănescu bate clopotele de nuntă! Irina Tănase va deveni 'cât de curând' soția lui Liviu Dragnea

”Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. (...) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Irina Tănase a apărut prima oară în public alături de Dragnea, ca susținător al acestuia la congresul PSD din martie 2018.

Cu acea ocazie, liderul PSD declara presei că nu a cerut-o în căsătorie. "Pur și simplu am decis să fie lângă mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă".

De atunci, Irina Tănase a fost constant prezentă la brațul lui Dragnea, inclusiv într-o vizită oficială în Elveția, unde n-avea ce să caute.

Dragnea a mai fost căsătorit cu Bombonica Prodana, timp de 28 de ani, dar au divorțat în 2015. Dacă va păstra rata de reîmprospătare a consoartei, următoarea doamnă Dragnea va fi alta la vremea când va avea 84 de ani...

SHARE