Cine sunt și cum arată mamele copiilor lui Ion Ţiriac

30 Ian 2019

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată și are trei copii - Ion Ion, Ioana și Karim, și alți 30 nerecunoscuți, după propria sa mărturisire.

  • Cine sunt și cum arată mamele copiilor lui Ion Ţiriac
    Țiriac, alături de Sophie Ayad

Singura femeie care a reușit să-l aducă pe Țiriac în fața ofițerului stării civile a fost, la începutul anilor ’60, handbalista Erika Braedt

Mariajul nu a rezistat decât doi ani, Jean Maurer, fiul fostului lider comunist Ion Gheorghe Maurer, declarând pentru un tabloid că relația s-a rupt după ce fostul tenisman ar fi fost înșelat cu un scrimeur, Ionel Drâmbă, și cu Sergiu Nicolaescu.

Mikette von Issenberg

Ion Ion, este rezultatul relației lui Țiriac cu Mikette von Issenberg. Cei doi s-au cunoscut în 1974, și de dragul lui, fotomodelul american a învățat românește.

După nașterea copilului, relația în cuplu s-a răcit, von Issenberg nedorind să rămână în România comunistă, s-a întors în SUA. În momentul de față Issenberg are o activitate intensă în domeniul ajutoarelor umanitare și este fascinată de Tibet.

Sophie Ayad

Jurnalista Sophie Ayad este mama Ioanei și a lui Karim. L-a cunoscut pe Țiriac în 1994, pe când acesta era rezident în Germania și era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 30 de ani mai tânără decât Țiriac.

Conform paginii sale de Facebook, cei doi au o relație comercială, Ayad publicând recent un mesaj la aniversarea a doi ani de la lansarea Clubului Stejarii - ”Au trecut doi ani, dar sunt încă extrem de mândră de ceea ce am realizat împreună.

Multe nopți nedormite și de muncă susținută, din care a rezultat unul din cele mai uimitoare proiecte în care am fost implicată, alături de echipa mea favorită din toate timpurile. Sunt extrem de fericită că încă ținem legătura”

SHARE