Busu: Mi s-a părut copleșitor. Nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie

11 Ian 2019

Florin Busuioc, Busu cum este el cunoscut, are numeroși fani, care l-au fost alături în perioada în care  a avut probleme de sănătate. Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a mărturisit că s-a simțit copleșit de căldura și simpatia mesajelor venite de la admiratorii săi.

  • Busu: Mi s-a părut copleșitor. Nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie

”Faptul că m-am întors la Vremea a însemnat foarte mult pentru mine, mi-am demonstrat că pot să fac asta. Nu numai că mi-am demonstrat mie că pot să fac asta, dar se pare că am demonstrat tuturor, pentru că a venit un val atât de mare de mesaje, de simpatie, de aprecieri încât n-am putut să-i fac față.

Mi s-a părut copleșitor că toată lumea dădea mesaje pe site, pe Facebook, peste tot. Lucrurile astea te obligă să îți vezi de treaba ta, să o faci bine în continuare și nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie”, a declarat Florin Busuioc.

În luna noiembrie a anului trecut, Busu a trecut printr-un moment dificil, după ce a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

SHARE