Fost bucătar al familiei regale engleze: Harry şi William adorau sa mearga la McDonald’s

23 Feb 2019 | scris de Monica Nistor

Un fost chef de la Buckingham, Darren McGrady, a dezvăluit, pentru Marie Claire, care sunt preparatele preferate ale membrilor familiei regale, spunând că regina nu poate suferi usturoiul şi, dimineaţa, mănâncă cu placere un bol de cereale cu lapte.

  • Fost bucătar al familiei regale engleze: Harry şi William adorau sa mearga la McDonald’s

McGrady a mai povestit că invitaţii regretatei prinţesei Diana n-au ştiut niciodată că ea mănâncă versiunea “light” a mâncărurilor puse pe masă, în timp ce fiii ei, Harry şi William adorau sa mearga la McDonald’s.

McGrady a lucrat pentru familia regală timp de 11 ani, timp în care a învăţat perfect care erau preferinţele fiecăruia.

“Regina mânca orice fruct pe care-l puneam pe masă, dar iubeşte şi ciocolata neagră. Nu mi-a reproşat niciodată că-I serveam fructele într-un bol de plastic galben. Dar cel mai des le mânca dintr-un vas de marmură, încrustat cu diamante, rubine, safire şi smaralde.

Cât despre William şi Harry au fost întotdeauna mai puţin pretenţioşi cu eticheta: “Îmi amintesc că Printesa Diana venea în bucătărie şi-mi spunea să nu mai gătesc pentru copii, deoarece îi duce la McDonald’s. ÎI spuneam că nu e nevoie, pot găti şi eu burgers, dar ea îmi zicea că băieţii vor jucăria, nu neapărat mâncarea”, a mai spus McGrady.

În ceea ce-o privea pe Prinţesa Diana, bucătarul spunea că întotdeauna îi gătea preparate fără grăsimi, ceea ce-o făcea fericită: “Iubea peştele, nu mânca niciodată carne de vită şi refuză preparatele care conţineau maioneză sau smântână”.

“Ceea ce am iubit întotdeauna la ei, este că, atunci când familia se reunea la masă, nu era permisă nicio abatere de la eticheta, doamnele îmbrăcau rochii de seară, iar bărbaţii veneau la costum şi îşi puneau cravată neagră, exact aşa cum aţi putut vedea în serialul Downton Abbey”, a mai spus chef-ul.

SHARE