Bryan Adams a vorbit pentru prima dată despre relaţia sa cu Prinţesa Diana - video

10 Dec 2018

Lumea a căscat gura atunci când în timpul unui spectacol de televiziune din Australia, Paul Burrell, fost majordom al Casei Regale britanice, a făcut dezvăluiri despre viaţa intimă a prinţesei Diana, povestind că  aceasta se întâlnea pe furiş cu cântărețul Bryan Adams. 

  • Bryan Adams a vorbit pentru prima dată despre relaţia sa cu Prinţesa Diana - video

”Diana şi Bryan Adams au avut o relaţie“, a declarat Paul Burrell care la vremea respectivă lucra ca majordom la Kensington Palace. 

Burrell a povestit că l-a strecurat de nenumărate ori în Palat pe Bryan Adams, riscându-şi locul de muncă. Contactat de ziariştii de la „Daily Mail“, Bryan Adams a refuzat să comenteze afirmaţiile.

Totuşi, în 2003, fosta iubită a lui Adams, Cecilie Thomsen, a povestit că Bryan a înşelat-o cu prinţesa Diana  timp de aproape un an şi că asta ar fi dus la despărţirea lor după o relaţie de 12 ani. 

Invitat în emisiunea lui Andy Cohen, ”Watch What Happens Live“, unde a fost întrebat de această presupusă relaţie cu Prințesa Diana.

”Există multe zvonuri potrivit cărora ai fi avut o relaţie de dragoste cu prinţesa Diana. Majordomul ei a spus că obişnuiai să te furişezi în Palatul Kensington. Cum ai descrie relaţia ta cu prinţesa Diana?“, l-a întrebat Andy Cohen, potrivit Daily Mail.  

”Am fost foarte buni prieteni. Şi nu mă furişam, intram pur şi simplu“, a spus Bryan Adams, încercând să glumească. Am fost...foarte buni prieteni“, a adăugat artistul. 

Adams a confirmat şi faptul că i-a făcut cadou prietenului său Elton John, cu ocazia aniversării a 42 de ani, o fotografie înrămată cu el şi prinţesa Diana, din ziua în care s-au cunoscut. 

SHARE