Bon Jovi, la București, dezamăgitor: 'Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm'

22 Iul 2019

Bon Jovi a revenit în România după opt ani de la ultima vizită, și trecerea timpului s-a făcut simțită. Peste 50.000 de fani au umplut Piața Constituției și au cântat împreună cu artistul lor preferat cele mai cunoscute melodii, dar prestația lui nu a impresionat pe toată lumea, unii fiind atât de dezamăgiţi încât au plecat de la concert înainte de final..

  • Bon Jovi, la București, dezamăgitor: 'Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm'

Printre spectatorii concertului, cei veniți chiar de la distanță, n-aveau cum să-și piardă entuziasmul: “A fost uimitor, a fost o experiență cu adevărat uimitoare. Un vis devenit realitate pentru orice fan Bon Jovi, pentru fanii de muzica rock, a fost uimitor. O noapte de neuitat cu siguranță”, spune o tânără sosită la concert din Serbia.

Cei mai puțin încântați, chiar dezamăgiți, au ales să plece de la concert înainte de final, pentru că Bon Jovi nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. “Din moment ce plecăm acum e clar că se putea și mai bine. Sonorizarea proastă .. sau nu sonorizarea, vocea... Cred că e puțin obosit artistul”,“Trupa super bună... Interpretul probabil că nu mai poate”, “Nu mi-a plăcut. L-am văzut și în 2011, parcă, și a fost super. Acum...la pământ... nu îl mai ține vocea”.

Și chiar și solistul, în vârstă de 57 de ani, știe că nu mai e ce-a fost daca, înainte de ultima piesă din concert, s-a scuzat în fața spectatorilor: ”Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm”. 

SHARE