Săftoiu, dezvăluiri. Ce i-a sugerat Băsescu lui Udrea, în legătură cu decolteul, într-o vizită în Polonia

23 Oct 2018 | scris de Medeea Moldovan

Adriana Săftoiu, unul dintre consilierii lui Traian Băsescu în 2005, a relatat în cartea sa, ”Cronică de Cotroceni”, câteva episoade haioase despre și cu Elena Udrea, în acea perioadă - ”Blonda de la Cotroceni”, șefa Cancelariei Prezidențiale.

  • Săftoiu, dezvăluiri. Ce i-a sugerat Băsescu lui Udrea, în legătură cu decolteul, într-o vizită în Polonia

În timpul unui zbor spre Polonia, Elena Udrea a uimit cu ţinuta sexy în aeronava prezidenţială. Ea îl însoţea pe Traian Băsescu în majoritatea vizitelor oficiale.

“Într-o vizită de o zi în Polonia – unde ne-a însoţit şi György Frunda, care privea cu o anumită îngăduinţă bustul şefei Cancelariei, aşezată în faţa lui în aeronava prezidenţială – Traian Băsescu i-a sugerat, cât a putut de discret, să încerce ceva mai acoperit. Spaţiul era prea mic ca să nu fie auzită conversaţia.

A mărturisit că nu are bagaj cu ea, fiind o vizită cu întoarcere în aceeaşi zi. Dar, odată ajunşi la sol, Elena a dispărut din delegaţie. A reapărut în clădirea unde avea loc acel summit pe tema drepturilor minorităţilor, cu bluza schimbată. Purta o helancă.

Traian Băsescu nu s-a putut abţine: „Acum ai exagerat cu bluza asta de mănăstire“. Uneori aveau haz împreună… (...)

19 februarie 2005. Elena a reuşit să atragă toate privirile la întâlnirea cu delegaţia rusă. Îmbrăcată, de altfel, într‑un elegant compleu negru, sacoul se închide sub bustul care se profilează provocator. Chiar şi taciturnul Stolojan e de acord că e prea adânc decolteul”, scrie Săftoiu, în ”Cronică de Cotroceni”.

SHARE