Ana Lesko, dezarmantă: 'Mă pricep la scule!' - video

14 Mar 2019

Probabil că nici chiar Anna Lesko n-ar înțelege mare lucru dacă și-ar urmări impersonal contul de Instagram, o amestecătură de sâni, picioare și fese printre care se mai ivește brusc câte-o postare a mămicii grijulii în a-și petrece timp de calitate alături de băiețelul său, fie gătind, fie la cumpărături.

  • Ana Lesko, dezarmantă: 'Mă pricep la scule!' - video

Într-una din cele mai recente postări ale sale pe Instagram, Anna Lesko se pare că a reușit să ajungă la un compromis între cele două ipostaze între care se zbate, adăugând clipului video un comentariu deloc întâmplător, o ”glumiță” care a stârnit destule comentarii în defavoarea celei lansate în lumea muzicală și mondenă la brațul lui Irinel Columbeanu.

“Mă puteţi angaja, mă pricep la scule”, a scris Lesko în postarea de pe Instagram, care a adunat peste 27.000 de vizualizări și nenumărate comentarii, evident, multe cu tentă licențioasă. 

”Dacă ai fi folosit unelte în loc de scule, ai fi scăpat de comentariile acestea delicioase”, a fost sfătuită Lesko într-un comentariu, care a primit imediat replica altui follower - “Păi ea ştia precis de ce a folosit cuvântul acesta”... Ceea ce credem și noi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

SHARE