Pe Andreea Raicu a apucat-o dezbrăcatul pentru reviste, doar pentru că nu mai e vulnerabilă!

23 Noi 2018 | scris de Medeea Moldovan

Andreea Raicu e un personaj extrem de interesant din lumea vedetelor autohtone. Apare peste tot, dar nimeni nu știe de ce... Adică, nu știu cei care se întreabă ce-o face atât de interesantă încât să i se acorde atenție. E unul dintre produsele societății post-industriale numit influencer.

  • Pe Andreea Raicu a apucat-o dezbrăcatul pentru reviste, doar pentru că nu mai e vulnerabilă!

Hai să nu cârcotim și să fim răi până la capăt, Andreea Raicu e frumușică, o duce și capul, vorbește bine, ceea ce o si face invitabilă pe la emisiunile de televiziune care ocupă spațiul de emisie fără a spune nimic. A scris și cărți, de rețete, de psihologie, evident, fără a avea studiile necesare niciunuia dintre domeniile respective.

Evident, pentru că le-a făcut aproape pe toate, Andreei Raicu îi mai rămăseseră puține subiecte de abordat, așa că până la urmă n-a avut ce face și s-a dezbrăcat, estetic, artistic, în fața camerei fotografului.

Și pentru că trebuia să motiveze cumva acțiunea asta "jos textila!", Raicu ne spune, pe Instagram, că s-a apucat să se dezbrace pentru că nu mai este o femeie vulnerabilă.

Hm! În afara acestei declarații de invulnerabilitate, nudurile artistice ale lui Raicu mai au calitatea de a fi găzduite de revista Unica, cea care a publicat și imagini cu Udrea însărcinată și fugită în Costa Rica, în ideea în care s-ar vinde mai bine de pe tarabe, de sărbători. 

Later edit - Ulterior, Andreea Raicu a șters postarea de pe contul său de Instagram.

SHARE