Reacţia Andreei Marin la jignirile Mihaelei Rădulescu: 'Ce mai poate fi spus...'

24 Ian 2019

Andreea Marin a comentat lapidar conținutul înregistrărilor DNA în care Mihaela Rădulescu, într-o convorbire cu fostul ei soț, Elan Schwartzenberg, se declara nemulțumită de calitatea unui promo în comparație cu cel al lui Marin.

  • Reacţia Andreei Marin la jignirile Mihaelei Rădulescu: 'Ce mai poate fi spus...'

”Eu am puţine motive să mă enervez... şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere...”, i se plângea Răduleasca lui Elan.

Andreea Marin a spus că e sigură că ea şi Mihaela Rădulescu au caractere diferite şi nu s-a declarat afectată în niciun fel declarațiile ”rivalei” sale.

”Ce mai poate fi spus... Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea... Are dreptul la prezumţia de nevinovăţie“, a spus Andreea Marin, pentru cotidianul Adevărul

În anul 2012, Mihaela Rădulescu a prezentat la Realitatea TV emisiunea de infotainement „Alegerile Mihaelei“, în timp ce Andreea Marin realiza la acelaşi post emisiunea „Trezeşte România“.

Pe seama rivalităţii dintre cele două vedete s-au făcut multe speculaţii, mai ales după ce Ştefan Bănică Jr. a divorţat de Mihaela Rădulescu şi s-a căsătorit ulterior cu Andreea Marin. Totuşi, cele două au lucrat, surprinzător, împreună în 2017 pentru show-ul ”Uite cine dansează“, de la Pro TV.

Andreea Marin a mai abordat şi în trecut subiectul relaţiei sale cu Mihaela Rădulescu: ”Nu avem o rivalitate. Rivalitatea este între doi oameni care văd lucrurile în acelaşi fel, ori noi le vedem diferit, iar cred că asta se vede cu ochiul liber. Suntem profund diferite, cred că se observă asta. Îţi place, nu îţi place, trebuie ca o viaţă întreagă să ai o relaţie cu omul respectiv şi tu alegi cum să fie acea relaţie“.

Cert e că niciuna dintre cele două ”dive” nu s-a prins încă de faptul că... îmbătrânesc, și se pare că nici nu concep că li s-ar putea întâmpla așa ceva.

SHARE