Ce răspuns dă Andreea Esca, pusă să aleagă între sex și sport - video

14 Mar 2019

Andreea Esca se manifestă foarte discret în ceea ce privește detaliile făcute publice despre viaţa personală. Recent, prezentatoarea Știrilor Pro TV a fost pusă într-o situaţie dificilă în cadrul unui interviu în care i-au fost puse întrebări destul de personale.

  • Ce răspuns dă Andreea Esca, pusă să aleagă între sex și sport - video

Andreea Esca a trebuit a răspuns unor întrebări legate de viaţa personală, fiind invitată a unei emisiuni despre stil de viaţă, dietă şi sport.

După propriile mărturisiri, în ultimii ani, Andreea Esca s-a concentrat pe stilul său de viaţă şi s-a ţinut de sport. Nu ţine un regim anume, dar nici nu face exces, singura ei slăbiciune culinară fiind reprezentată de sarmale! De asemenea, vedeta Pro TV a recunoscut că nu bea deloc alcool şi nu fumează.

”Îmi place să mănânc orice, asta este, de fapt, marea mea problemă! Sportul meu preferat....Hmmm, îmi place să înot şi să merg la pilates!”, a spus Esc.

În privința arderii caloriilor, Andreea Esca a fost întrebată ce preferă între sex şi sport, Andreea Esca a răspuns fără rezerve: ”Depinde de oră... dimineaţa sport”.

SHARE