Răspunsul interpretabil al lui Constantin Stan, despre vreo operație estetică a Andreei Berecleanu

22 Dec 2018

Pe lângă salariu Andreei Esca la PRO Tv, un alt mit, cu o altă Andree, dă să bântuie mințile românilor dornici de bârfe mondene. Berecleanu e numele Andreei, și toți sunt curioși să știe cu adevărat dacă prezentatoarea de știri de la Antena 1 cochetează pe bune cu ideea că nu a făcut nicio operație estetică pentru a-și menține apariția tinerească chiar și la 44 de ani, fie ei și primăveri...

  • Răspunsul interpretabil al lui Constantin Stan, despre vreo operație estetică a Andreei Berecleanu

Într-un interviu găzduit de tabloidul Libertatea, Constantin Stan pare să răspundă la această întrebare, dar o face precum un agent secret pus în situația ingrată să comenteze o informație clasificată în fața unei haite agresive de jurnaliști, într-o conferință de presă.

Probabil, lipsa de perspectivă în ceea ce privește interpretarea răspunsului oferit de medicul Stan, a fost pedepsită cum se cuvine în familie! 

”Constantin, cum este să fii soțul uneia dintre cele mai frumoase femei din România? Culmea, una dintre puținele femei care nu au apelat la chirurgia estetică…”, întreabă reporterul Libertatea.

”Pot să vă confirm lucrul acesta, deși nu am voie să divulg despre cineva dacă a făcut sau nu a făcut o intervenție estetică. Evident că este extrem de plăcut să ai alături o femeie frumoasă, inteligentă, o femeie care își face meseria și care este de succes”, spune Constantin Stan. 

Cum abilitățile de logică țin de matematică și nu de logică, având în față răspunsul doctorului Stan o minte analitică poate face următorul raționament - ori medicul încalcă secretul profesional, confirmând că Andreea nu a primit ”mângâierea” bisturiului estetic, ori esteticianul respectă jurământul și atunci minte pentru a-i susține ”fecioria” acesteia în confruntarea cu operațiile de înfrumusețare. Cum să fie, cum să fie? :)

SHARE