Andreea Bănică, convinsă de tată și de soț să pozeze pentru Playboy: «Îmi place mai mult de mine astăzi dezbrăcată decât îmi plăcea atunci»

17 Oct 2019

Andreei Bănică mărturisește că pictorialul său pentru revista Playboy, apărut în urmă cu nouă ani, a fost realizat la insistența soțului și al tatălui său, care au tot bătut-o la cap până când a acceptat să pozeze goală. 

  • Andreea Bănică, convinsă de tată și de soț să pozeze pentru Playboy: «Îmi place mai mult de mine astăzi dezbrăcată decât îmi plăcea atunci»

”Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a dezvăluit Andreea pentru Click!

Imediat după apariția numărului Playboy, Andreea Bănică spune că n-a mai ieșit din casă timp de trei zile, de rușine.

”Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă. Totuși, revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”, spune Andreea.

Ajunsă la 41 de ani, mamă a doi copii, Andreea Bănică recunoaște că se simte mult mai bine dezbrăcată în prezent.

”La apariția mea în Playboy, nu eram așa de dezvoltată. Sinceră să fiu, îmi place mai mult de mine astăzi dezbrăcată decât îmi plăcea atunci. M-am schimbat mult de atunci, m-am dezvoltat fizic și am crescut mult de atunci, mintea mea e diferită acum. Îmi spune multă lume că poate mă îmbrac prea sexy pentru vârsta mea, că sunt mamă, am doi copii, dar știți ceva, voi purta minijup cât voi arăta bine”, a explicat Andreea și motivul pentru care publică pe rețelele de socializare, imagini mai fără perdea . 

SHARE