Amalia Năstase: «Nu am câştigat la loto să mă căsătoresc cu Ilie Năstase»

07 Feb 2019

Amalia Năstase a mărturisit cât de anevoios i-a fost drumul care a ridicat-o pe scara socială, exprimându-și convingerea, din propria-i experiență, că un rol determinant în acest proces îl are atenția pe care o acorzi celor pe care îi întâlnești și cultivarea relaţiilor cu aceștia.

  • Amalia Năstase: «Nu am câştigat la loto să mă căsătoresc cu Ilie Năstase»
    Clive Rose/Getty Images for Laureus / ESTORIL, PORTUGAL - MAY 15: Ilie Nastase and guest arrive at the Laureus/Vogue welcome party on May 15, 2005 at Farol Design Hotel, Estoril, Portugal. (Photo by Clive Rose/Getty Images for Laureus)

A pornit de jos, dintr-un cartier rău famat. A lucrat la o companie de asigurări unde făcea cafea şi spăla ceşti. L-a cunoscut pe Ilie Năstase în timp ce împărţea pliante pentru ţigări. Se întâmpla în 1996, la concertul lui Sting desfăsurat la Bucureşti.

Acum, ambasador al Organizaţiei "Salvaţi Copii", la finele anului trecut a strâns aproape 800 de mii de euro într-o singură seară la o acţiune caritabilă,

Amalia Năstase: «Nu am câştigat la loto să mă căsătoresc cu Ilie Năstase»
"M-am născut în Rahova şi am fost singurul copil al unei familii, care stătea într-un apartament de 63 de metri pătraţi şi care ştia că el va pleca de acolo, că va învăţa şi se va plimba în toată lumea.

Eu tot timpul am cunoscut oameni şi mi-am cultivat relaţiile pe care mi le-am făcut. Este vorba despre oameni pe care nu-i observi, crezând că nu vei avea nevoie de ei, dar şi oameni foarte importanţi. Am învăţat să le acord atenţie tuturor. Nu ştii care dintre cele două categorii te va ajuta să mergi mai departe. Trebuie să-ţi cultivi relaţiile.

Eu până să fiu căsătorită cu Ilie, lucram la Omniasig. Aveam un CEO, dar eram o mână de oameni. Eu am ştiut că de la dusul cafelelor şi spălatul ceştilor să mă fac utilă şi să mă împrietenesc cu toţi oamenii ăia şi să construim ceva împreună. Eu am început să construiesc de când am plecat de acasă, pentru că doar aşa poţi să te urci pe treptele societăţii. (...)

Într-adevăr eu l-am cunoscut pe Ilie şi prin el am ars foarte multe etape să ajung să cunosc foarte mulţi oameni, dar şi faptul că am avut această relaţie cu el şi avem aceşti doi copii minunaţi, e tot o construcţie pe care am făcut-o împreună.

Nu am căştigat la loto să mă căsătoresc cu Ilie Năstase. Am avut o relaţie bazată pe încredere şi pe respect şi pe iubire. Lucrurile astea şi peste ani s-au păstrat. Ne respectăm, aveam o relaţie foarte bună  în  ceea ce priveşte copiii. Nu îţi dă nimeni pe un platou nişte lucruri şi tu le iei şi eşti un om împlinit. Sunt produsul puterii mele de a-mi face prieteni", a mărturisit Amalia Năstase la emisiunea "Live cu Paula din sufragerie", moderată de jurnalista Paula Rusu pe Facebook.   

SHARE