Alain Delon, acuzat de fiul său, Anthony, că l-ar fi închis în cuşca câinilor pentru a-l întări

07 Mai 2019

Fiul cel mare al lui Alain Delon, Anthony, își acuză tatăl că l-ar fi închis de mai multe ori în cuşca câinilor pentru "a-l întări" pentru a face față vieţii.

  • Alain Delon, acuzat de fiul său, Anthony, că l-ar fi închis în cuşca câinilor pentru a-l întări

Nu este prima lovitură de imagine încasată de starul francez, în urmă cu câteva zile, celălalt fiu al său, Alain-Fabien Delon, prezentându-l în cartea autobiografică pe care a publicat-o drept un om violent și xenofob, după cum relatează ediția online a cotidianului spaniol ABC.

Un documentar prezentat de postul public France 3 face noi dezvăluiri despre comportamentul actorului faţă de fiul său cel mare, Anthony Delon. Olivier Rajchman, biograful actorului francez, declară în acest documentar că "pentru a face parte din cercul apropiaţilor săi şi pentru a-i întări pe proprii săi copii, era necesar ca prietenii şi fiii săi să fie adoptaţi de câini".

Alain a ajuns să aplice "metode" foarte dure. El l-a închis pe fiul său Anthony, când era copil, în spaţiul rezervat câinilor. Alain supraveghea şi era în gardă. Ar trebui însă să ne întrebăm dacă această metodă nu a ajuns să-l traumatizeze pe fiul său, notează biograful său.

Alţi martori şi biografi ai lui Alain Delon au făcut declaraţii de acelaşi gen: "Era vorba de a-l întări pe fiul său. Să-l pregătească pentru greutăţile care îl aşteaptă în viaţă, care este întotdeauna aspră".

Anthony şi Alain Delon au relaţii care frizează duşmănia. Tată şi fiu au ajuns la tribunal, Alain Delon cerându-i chiar fiului său să renunţe la folosirea numele de familie în cariera lui de actor.

În documentarul difuzat de France 3, Delon nu confirmă şi nici nu dezminte faptul că şi-a închis unul dintre copii în cuşca câinilor. El îşi recunoaşte în schimb simpatia pe care o are de mai mulţi ani faţă de extrema dreaptă şi de familia Le Pen.

SHARE