A murit actorul Luke Perry, 'Dylan' din serialul 'Beverly Hills 90210'

04 Mar 2019

Luke Perry, interpretul personajului Dylan din popularul serial pentru adolescenți ”Beverly Hills 90210”, a murit luni după ce săptămâna trecută a fost spitalizat în urma unui accident vascular cerebral, scrie TMZ. Actorul avea 52 de ani.

  • A murit actorul Luke Perry, 'Dylan' din serialul 'Beverly Hills 90210'

Luke Perry a murit luni dimineaţă la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului său, Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui, Amy Coder şi alte rude. 

El a ajuns la spital miercuri dimineaţă după ce a suferit un accident vascular în locuinţa din Sherman Oaks, California. Actorul a fost sedat pentru a permite creierului să se recupereze în urma traumei, dar, din nefericire, accidentul vascular a fost prea sever. 

Perry interpreta rolul tatălui lui Archie din "Riverdale", iar înainte a fost Dylan McKay din "Beverly Hills, 90210". 

El a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un restart al serialului "Beverly Hills, 90210", cu o parte din distribuţia originală: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling. Perry nu a fost anunţat să se întoarcă. 

SHARE