Zvon: Remanieri pana la alegerile locale. Monica Anisie, ministrul Invatamantului, printre cei vizati

23 Mai 2020

Au aparut zvonuri conform carora cativa ministri din actualul guvern vor fi remaniati pana la alegerile locale.

  • Zvon: Remanieri pana la alegerile locale. Monica Anisie, ministrul Invatamantului, printre cei vizati
    Eduard Vinatoru / Monica Anisie, ministrul Educatiei, participa la o conferinta de presa dupa ce a participat la sedinta Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta (CNSSU), in Bucuresti, luni, 9 martie 2020. EDUARD VINATORU/MEDIAFAX FOTO

Printre cei vizati s-ar afla Ion Stefan, Monica Anisie si Marcel Vela, cel din urma fiind pus pe lista “neagra” in urma conflictului dintre el, presedinte si premier, de Paste.

In ceea ce o priveste pe Monica Anisie, plangerile sunt nenumarate, din cauza balbalor privind invatamantul la distanta. Multe asociatii de elevi din toata tara au cerut demiterea lui Anisie:  Amintim toate discursurile și aparițiile publice întârziate ale doamnei ministru, care nu au livrat informațiile necesare elevilor, cadrelor didactice și părinților în privința desfășurării învățământului la distanță și panicii instaurate, în ceea ce privește susținerea examenelor naționale", se arata intr-un comunicat emis de Asociația Elevilor din Constanța (AEC), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM), Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE) susțin demiterea ministrului Educației.

Ministrului Ion Ștefan – Ministrul Lucrărilor Publice – I s-ar reprosa că ”și-ar fi angajat rudele în sistem”. In plus, Stefan deține și o declarație de avere controversată, potrivit Mediafax, în respectivul document apărând informația că deține o casă de 1000 de metri pătrați, iar din vina constructorului ar fi apărut un etaj, în loc de o mansardă.

In imagine, Monica Anisie.

SHARE