Viorica Dancila: “Sotul meu nu ar fi alocat 20 000 de euro pentru un ceas”

13 Noi 2019

Fostul prim-ministru Viorica Dancila a explicat miercuri, intr-o luare de cuvant la sediul central al partidului, ca acel ceas pe care il purta la mana si reclamata de liberali ca nu l-a trecut in declaratia de avere, nu valoreaza 20 000 de euro, atat cat s-a scris, ci mai putin de 5000 de euro.

  • Viorica Dancila: “Sotul meu nu ar fi alocat 20 000 de euro pentru un ceas”
  • Viorica Dancila: “Sotul meu nu ar fi alocat 20 000 de euro pentru un ceas”

„Nu-l am la mine, este primit de la sotul meu cadou, va garantez ca nu valoreaza mai mult de 5.000 de euro astfel incat sa-l trec in declaratia de avere. Sotul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru un ceas. Ce-am vazut ca a dat un domn, a pus alt ceas, nu seamana ce am eu cu fotografia respectiva, o sa va aduc acest ceas sa il consultati”, a zis Dancila.

Liderul deputaților PNL Florin Roman a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că nu a trecut în declarația de avere un ceas în valoare de peste 80.000 de lei.

„Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorică Vasilica Dăncilă a incălcat legea prin faptul că a omis să treacă în declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamnă Dăncilă s-a afișat la conferința de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei. Deși pozează într-un candidat -sărac și cinstit- că ideologul PSD, Ion Iliescu, doamnă Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-și afișa opulență. În afară broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieste din muncă cinstită, doamnă Dăncilă nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul de lux, placat în aur”, a reclamat Florin Roman.

SHARE