Viorica Dancila ar demisiona maine din functia de sef al PSD

25 Noi 2019

Desi duminica seara, dupa aflarea rezultatului alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila a spus ca nu va demisiona din functia de conducere a partidului, motivand ca nu va lasa partidul la nevoie, surse din presa spun ca s-ar fi ajuns la o intelegere si ca fostul premier PSD ar fi de acord sa demisioneze maine.

  • Viorica Dancila ar demisiona maine din functia de sef al PSD

Dar nu fara a cere ceva in schimb, ci printr-un “troc”, respectiv Dancila ar fi agreat sa lase scaunul liber, in schimbul unui loc eligibil de parlamentar in 2020, plus functia de conducere a organizatiei PSD Femei, informeaza hotnews.ro, citand surse.

Printre cei care au solicitat demisia s-au aflat Gabriela Firea, Paul Stanescu sau Nicolae Badalau. De altfel, primarul Capitalei a declarat astazi ca numirea lui Gabriel Oprea in functia de vicepresedinte PSD s-a facut pe ascuns, doar cu acordul Vioricai Dancila. „Doamne, chiar vreţi să ieşim pe uşa din dos a istoriei?”, a exclamat Gabriela Firea la aflarea vestii.

„Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatului obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin.Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă. A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulțumim tuturor celor care s-au implicat și mulțumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat și Vioricăi Dăncilă. A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții.Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, așa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

SHARE