Victor Ciutacu ameninta ca va face dezvaluiri in cazul Sorina. Ce personaj politic important face presiuni pentru eliberarea pasaportului fetitei?

16 Iul 2019

O personalitate politica ar face presiuni, in cazul Sorinei, pentru eliberarea pasaportului fetitiei si plecarea ei din tara. Victor Ciutacu a transmis in emisiunea sa de aseara, de la Romanita TV, ca astazi ca face dezvaluiri.

  • Victor Ciutacu ameninta ca va face dezvaluiri in cazul Sorina. Ce personaj politic important face presiuni pentru eliberarea pasaportului fetitei?

"Unul dintre oamenii care face mare presiuni pentru eliberarea pașaportului Sorinei și plecarea ei din țară, inclusiv asupra unor realizatori de televiziune, se numește Băsescu Traian și a fost președintele României. Și întreb public atât, înainte să încep să vorbesc și dacă mă enervez, mâine vorbesc, domnule Băsescu! Aveți ceva din spate? Știți ceva despre parteneriatul strategic româno-american și despre comisiile mixte înființate pentru studiul adopțiilor internaționale ale copiilor? Aveți timp până mâine să-mi răspundeți, dacă nu, public eu tot, credeți-mă. Și nu e amenințare, e un anunț", a dezvăluit Victor Ciutacu, în direct la România TV.

SHARE