Vicarul englez de 81 de ani care s-a casatorit cu un roman de 27 de ani a murit singur intr-un spital din Bucuresti

05 Iun 2020

Vicarul englez Philip Clements de 81 de ani care s-a casatorit cu romanul de 27 de ani, Florin Marin, 27 de ani, a murit singur intr-un spital din Bucuresti. Sotul nici nu a putut sa-l viziteze din cauza masurilor de protectie privind pandemia de coronavirus, dar nici nu si-a dorit pretextand ca sufera prea mult cand il vede pe Clements suferind.

  • Vicarul englez de 81 de ani care s-a casatorit cu un roman de 27 de ani a murit singur intr-un spital din Bucuresti
  • Vicarul englez de 81 de ani care s-a casatorit cu un roman de 27 de ani a murit singur intr-un spital din Bucuresti

Marin doreste acum sa intre in posesia mostenirii de 150 000 de lire sterline si a pensiei de urmas din partea statului britanic, de 2000 de lire lunar.

Publicatia Daily Mail scrie, in exclusivitate, ca Marin a plans doua zile si doua nopti incheiate dupa decesul vicarului, dar, gata, este hotarat sa intre in posesia banilor si a casei sotului sau cat mai curand. Casa lui Clemence valoreaza 100 000 de lire sterline .

Florin a spus pentru Daily Mail ca vicarul s-a imbolnavit, in Romania, in timpul pandemiei de coronavirus si, astfel, nu a putut parasi tara pentru a-si consulta medicul personal din Marea Britanie. El a mai declarat ca sotul sau a refuzat internarea, pana cand a inceput sa aiba febra mare si sa delireze si astfel l-a dus personal la spital. Testul de coronavirus a iesit negativ in cazul domnului Clements, a fost transferat la sectia de cardiologie, dar a intrat in coma si, pe 31 mai, a murit.

“Am plans doua zile in sir”, i-a asigurat romanul pe jurnalistii englezi. Florin Marin locuieste in Bucuresti in casa cumparata de Clements, care valoreaza 100 000 de lire sterline. “Philip n-ar fi vrut sa plang, ar fi dorit sa ma bucur de viata indiferent de ce se intampla cu el. Si oricum nu doresc sa-mi arat sentimentele reale, ca sa nu dau satsifactie celor care ma barfesc”.

Florin Marin va beneficia de o pensie lunara de 2000 de lire sterline din partea statului britanic toata viata, cu exceptia cazului in care se va recasatori. “A fost sotul meu si este corect sa se intample asa”, a spus el ziaristilor. El va incasa si o polita de asigurare de 10 000 de lire sterline pentru inmormantare: “Sotul meu a dorit sa fie incinerat si asa voi proceda. Nici gand sa invit multa lume la ceremonie”. Cenusa ii va fi imprastiata in Bucuresti. Si in plus, Marin va beneficia si de asigurarea de viata a fostului vicar, in valoare de 150 000 de lire sterline.

SHARE