Medicul Vasi Rădulescu: Îmi doresc o ţară cu oameni care nu se mai urăsc atât de mult între ei

30 Apr 2019

Decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a scos la iveală, pe rețelele sociale, un nou val de ură, orientarea sexuală şi statutul social al fostului jurat din emisiunea ”Bravo, ai stil!” fiind intens blamate, nu totdeauna cu cei mai potriviți termeni, care să se fi raportat la tragicul eveniment. Din păcate, nu mulți conștientizează faptul că moartea este un proces al vieții prin care trecem toți, și că, din decență pentru cei care au suferit pierderea și pentru propria persoană, ar trebui să ne temperăm convingerile. 

  • Medicul Vasi Rădulescu: Îmi doresc o ţară cu oameni care nu se mai urăsc atât de mult între ei

Vasi Rădulescu, unul dintre cei mai populari medici din România, a comentat pe pagina sa de Facebook, comportamentul unora de a considera moartea unui om ca fiind ”meritată“. De asemenea, medicul îşi exprimă speranța ca, la un moment dat, în România să existe mai puţină ură şi dezbinare

”Îmi doresc o ţară cu oameni care nu mai judecă atât de uşor o moarte şi n-o mai consideră „meritată” prin prisma orientării sexuale.

Îmi doresc o ţară cu o biserică ce acceptă să-i facă slujbă şi unui homosexual, că parcă Dumnezeu ne iubea pe toţi.

Îmi doresc o ţară cu oameni care nu se mai urăsc atât de mult între ei.

Îmi doresc o ţară cu oameni care ar face bine să lase naibii râca şi să facă ceva frumos şi util pentru ei şi pentru ceilalţi.

Îmi doresc o ţară cu oameni mai educaţi, că multe bube de aici pornesc.

Îmi doresc o ţară cu oameni care nu-i mai blesteamă pe cei de la Colectiv şi nu-i mai consideră satanişti ce meritau să moară.

Îmi doresc o ţară cu oameni care preţuiesc iubirea în toate formele ei şi-şi văd liniştiţi de umbra proprie, fără referendumuri stupide, ură, înjurături, etichete.

Îmi doresc o ţară pe care mi-ar plăcea să o găsesc aici, nu în altă parte.

Dar eu sunt doar un naiv care îşi doreşte o ţară. O ţară adevărată, nu o adunătură de oameni care-şi scot ochii unul altuia, chiar în pline sărbători pascale, după ce ieri cu siguranţă au trimis mesaje cu fericire, iubire, lumină, bunătate şi alte atribute care sunt, pentru ei, doar înşiruiri anoste de litere...“, a scris medicul Vasi Rădulescu pe Facebook.

SHARE