Un pilot TAROM, despre scandalul Cuc-Mezei: ‘Ce doamnă cheamă un bărbat la ora 11 noaptea să se întâlnească cu el?’

22 Oct 2019

Un pilot Tarom, Cezar Osiceanu, a avansat teoria ca fosta sefa TAROM, Madalina Mezei, era indragostita de ministrul Razvan Cuc, altfel este greu explicabil cum de o doamna cheama un barbat la dumneai acasa in toiul noptii. 

  • Un pilot TAROM, despre scandalul Cuc-Mezei: ‘Ce doamnă cheamă un bărbat la ora 11 noaptea să se întâlnească cu el?’

„Faptul că s-o fi îndrăgostit doamna respectivă de dl. ministru este o ipoteză. Ce doamnă cheamă un bărbat la ora 11 noaptea să se întâlnească cu el?” a declarat pilotul la Digi 24. El a mai spus că Mădălina Mezei a încălcat legea și nu a respectat propria comunicare către angajații săi, în care îi anunța despre riscurile dezvăluirii de informații interne ale companiei.

Totodata, Cezar Osiceanu a mai explicat moderatorilor Cosmin Prelipceanu si Ion M. Ionita ca ministrul are toate prerogativele pentru a verifica lista de calatori, intrucat parlamentarii au o serie de privilegii, intrucat compania TAROM are un contract incheiat cu statul roman. Astfel, 

“Există un contract pe care Parlamentul României și Președinția României îl au împreună cu TAROM, o înțelegere prin care cei care se deplasează în țară sau către București sau către destinațiile pe care le deservește TAROM, în calitate de parlamentari, beneficiază de un statut aparte. Ei, însă, trebuie să se înscrie și să comunice rezervarea pentru ziua în care doresc să facă această cursă, pentru ca să se poată bloca locurile pe cursele respective și a avea loc în avion. Pentru că s-au întâmplat - eu am fost comandant la una dintre aceste curse - la care un parlamentar nu a anunțat și avionul fiind plin, a trebuit efectiv să fie rugat un pasager, cu acordul lui, să se dea jos din avion, ca să se suie un parlamentar la bord”, a afirmat Osiceanu.

Intrebat fiind ce cauta Razvan Cuc la Madalina Mezei acasa, la 12 noaptea, pilotul a raspuns: “Faptul că s-o fi îndrăgostit doamna respectivă de dl. ministru este o ipoteză pe care o puteți lua în calcul. Ce doamnă cheamă un bărbat la ora 11 noaptea să se întâlnească cu el?”, a spus Cezar Osiceanu.

SHARE