Un paznic din apropierea locului unde a avut loc accidentul lui Răzvan Ciobanu sustine ca i-au fost furate sase minute de filmare de pe camerele video

05 Mai 2019

Un martor care este angajat drept paznic la o ferma din apropierea locului accidentului si care are camere video instalate, a povestit cum a auzit o bubuitură în creierii nopții în momentul în care mașina condusă de designer a lovit copacii.

  • Un paznic din apropierea locului unde a avut loc accidentul lui Răzvan Ciobanu sustine ca i-au fost furate sase minute de filmare de pe camerele video

Bărbatul nu și-a dat seama seama că este vorba despre un accident și a mers din nou la culcare. Dimineața a aflat ce s-a întâmplat și a mers la locul impactului. Oamenii legii au verificat și camerele de supraveghere pe care martorul Gheorghe le are instalate și care ar fi putut surprinde accidentul. Bărbatul a declarat pentru Romania TV că, după plecarea oamenilor legii, a observat că îi lipsesc bucăți de filmare!

"Eu stateam aici, la ora 1 noaptea, aşa stăteam şi când am auzit o bubuitură am ieşit afară. M-am uitat la mine la tractoare, m-am gândit la utilajele astea de valoare. I-am lăsat pe băieţii de la poliţie, s-au uitat şi au şters... lipseşte o porţiune de 18 minute numai pe camera asta, deci, ce am aici, camera 7... vedeţi luminile? Îţi dai seama ce bine se vedea cum a venit maşina pe câmp", a declarat martorul.

"Deci 6 minute sunt furate, dar de ce 6 minute? Adică, mi se pare ciudat, mi se pare mult, maşina trece într-o secundă, poate atunci a fost impactul", a mai spus martorul Gheorghe.

" Cine a furat să platească despagubiri. Au bagat un stick şi au luat imaginile. Au venit din nou că au omis ceva şi apoi au venit iar... m-au rugat să le deschid să înregistreze... Păi, nu au mai fost odată?", a  încheiat martorul.

SHARE