Un ieșean l-a fugărit cu buldozerul pe soțul amantei sale

11 Iul 2019

Un dosar, ca multe altele, bate pasul pe loc pe rolul instanţelor. Pro­cesul îil vizează pe un om de afaceri dintr-o comună apropiată de Iași, Tomeşti, Mihai Chirtea, care este acuzat că a ameninţat cu moartea un bărbat, lovindu-i inclusiv maşina cu pietre.

  • Un ieșean l-a fugărit cu buldozerul pe soțul amantei sale

Procesul a fost amânat încă o dată de magistraţi, următorul termen urmând a avea loc abia în toamnă. Chirtea a mai fost condamnat recent la o amendă penală de 4.000 de lei.
 
Magistraţii au finalizat şi motivarea, din documentul citat de ziaruldeiasi.ro reieşind că între acesta şi victima din dosar, Vasile Bordeianu, exista la momentul faptelor o situaţie conflictuală ”generată de presupunerea persoanei vătămate cu privire la existenţa unei relaţii sentimentale între inculpat şi fosta soţie a persoanei vătămate.“

Sub apăsarea acestui triunghi amoros, pe 19 februarie 2014, Chirtea l-a observat pe fostul soț al amantei sale, Bordeianu, într-o mașină, în apropierea barierei de la Tomeşti.
 
După ce Chirtea ar fi aruncat cu pietre către maşina soțului amantei, a intrat în sediul firmei sale, a luat o volă, şi a început să îl urmărească pe duşmanul său. Scenele au fost filmate, înregistrarea fiind depusă la dosar.

”Mai constată instanţa că starea conflictuală preexistentă între părţi şi conduita manifestată de acestea anterior incidentului din prezenta cauză penală conduc la concluzia că orice moment în care se întâlneau reprezenta o ocazie de confruntare între cele două persoane, având o intensitate mai mare sau mai mică în funcţie de circumstanţele concrete în care aveau loc întâlnirile“, au arătat judecătorii, în motivare.

Următorul termen al procesului va avea loc abia pe 25 septembrie, când ar urma să se administreze mai multe probe.

SHARE