Un cersetor roman a primit 22 300 de dolari compensatie de la un adolescent celebru pe Youtube, care i-a dat sa manance biscuiti Oreo cu umplutura de pasta de dinti

04 Iun 2019

Un tanar care filma oamenii in timp ce le facea farse si apoi urca filmuletele pe Youtube, Kanghua Ren,  si-a incheiat cariera prematur si trist: a fost condamnat la 15 luni de închisoare de către un tribunal spaniol vineri si amendat cu 22300 de dolari, suma compensatorie pentru unul dintre subiectii care i-a picat in plasa, un cersetor din Romania, Gheorghe L, informeaza MSN.com Potrivit presei spaniole, Ren sa nascut in China, dar a crescut in Barcelona.

  • Un cersetor roman a primit 22 300 de dolari compensatie de la un adolescent celebru pe Youtube, care i-a dat sa manance biscuiti Oreo cu umplutura de pasta de dinti

Curtea spaniola a ordonat suspendarea conturilor media sociale de pe YouTube și alte platforme timp de cinci ani. Pedeapsa, se pare ca va fi cu suspendare pentru ca Ren este la prima condamnare si are de executat mai putin de 24 de luni, conform sistemului legislativ din Spania.

Ren, in varsta de 19 ani, s-a filmat în ianuarie 2017 cum a inlocuit crema albă dintre biscuitii Oreo cu pasta de dinti. A reambalat astfel un intreg pachet pe care l-a oferit unui bărbat fără adăpost, pe nume Gheorghe L, aflat pe străzile din Barcelona. Tanarul a spus atunci, in batjocura, ca romanul avea nevoie sa se spele pe dinti si astfel l-a ajutat.

Gheorge, în vârstă de 53 de ani, a spus că s-a simțit extrem de rău si ca a crezut ca-si va pierde viata.

Ron a câștigat 2.200 de dolari în veniturile din publicitate prin intermediul canalului său, care are peste un milion de abonați, conform documentelor judecătorești publicate de publicatia El Pais.

Bloggerul a fost acuzat de o "infracțiune împotriva integrității morale".

După ce s-a confruntat cu reacții din partea spectatorilor, Ren a mai realizat un film cu Gheorghe, ca sa vada daca i-au placut biscuitii umpluti cu pasta de dinti.  

El intenționa să petreacă o noapte pe stradă cu omul român fără adăpost, dar un martor l-a reclamat la poliție.

Ren a șters ulterior videoclipurile și le-a oferit lui Gheorge aproximativ 380 de dolari pentru a păstra liniște, astfel încât să își "restabilească imaginea" și sa stinga scandalul pe care l-a declansat.

Adus in fata judecatorilor, Gheorge a spus că nimeni nu l-a tratat atât de rău în tot timpul în care trăise pe stradă.

Ren nu se afla la prima fapta de acest gen: anterior, a umplut sandvișuri cu fecale de pisică și le-a oferit elevilor și bătrânilor într-o altă glumă bolnavă.

El s-a apărat în instanță, spunând: "Fac lucruri pentru spectacol: oamenii se bucură de ceea ce este morbid".

SHARE