Un baietel de cinci ani a supravietuit dupa ce un barbat l-a aruncat de pe balconul unui mall. Parintii spun ca este un miracol

27 Apr 2019

Un pusti de cinci ani a fost aruncat din balconul unui mall, de la o inaltime de 12 metri, de  un barbat absolut necunoscut, Emanuel Aranda, de 24 de ani, care a fost arestat pentru tentativa de crima. Intrebat de politisti care este motivul pentru care a vrut sa-l ucida pe baiat, Aranda a spus ca era nervos pentru ca se despartise de prietena lui si a simtit nevoia sa omoare pe cineva.

  • Un baietel de cinci ani a supravietuit dupa ce un barbat l-a aruncat de pe balconul unui mall. Parintii spun ca este un miracol

Nefericitul incident a avut loc la Mall America, in Minnesota, Statele Unite, in urma cu cateva zile, relateaza site-ul foxnews.com.

Pustiul, Landen Hoffman, a cazut pe asfalt, si-a pierdut constienta, a fost transportat de urgenta la spital insa, uimitor, si-a revenit extrem de repede, spre surpriza medicilor. Este constient si vioi si chiar daca mai are interventii chirurgicale de facut si tratament pentru cel putin doua luni, multumita evolutiei uimitoare, in doua luni va pleca acasa.

Exista copii care au supravietuit caderilor de la mare inaltime, doar pentru ca s-au agatat de un copac sau a existat un obstacol care a incetinit prabusirea, doar ca Landen nu a avut parte de acest noroc. Este de inteles ca parintii baiatului considera ca este vorba de un miracol si cred ca Iisus l-a tinut in viata pe fiul lor.

Un alt eveniment notabil a fost ca oamenii, impresionati de acest accident, au donat pentru baietel mai mult de un milion de dolari intr-un timp record.

SHARE